Спікерів та спікерок ЛГБТ-спільноти навчатимуть діалогу з пресою

0 167

«Гей-альянс Україна» шукає спікерів та спікерок, які готові відкрито виступати від імені ЛГБТ-спільноти та для неї. Попереду День боротьби з гомофобією, КиївПрайд, ОдесаПрайд та купа інших заходів, до яких зазвичай прикута увага багатьох ЗМІ. Дуже важливо знайти людей, здатних якісно доносити інформацію до журналістів та спільноти.

Якщо ви бачите себе у такій ролі – запрошуємо вас взяти участь у тренінгу для спікерів, що проходитиме з 22 по 24 квітня у м. Київ. Ми пропонуємо навчання у кращих тренерів та тренерок, нові знайомства та навички, що стануть вам у нагоді в майбутньому.

Від вас ми очікуємо:

•  готовність бути повністю відкритими – фото та відеоматеріали з тренінгу будуть вільно розповсюджуватись;

•  бажання поринути у процес навчання на три дні і не відволікатись на прогулянки вечірнім Києвом;

•  прагнення стати повноцінним спікером або спікеркою, що буде представляти спільноту.

Для участі у конкурсному відборі на тренінг необхідно заповнити анкету та прикласти до неї посилання на відеоролик тривалістю до 30 секунд, у якому ви розповідаєте про себе та про те, чому вас варто запросити. Надіслані відеоматеріали будуть використані виключно для відбору, їх переглядатимуть тільки члени вибіркової комісії. До участі у тренінгу запросять 20 учасників та учасниць. Реєстрація триває до 23 березня, інформація про програму та тренерський склад незабаром буде оприлюднена на сайті ГАУ та сторінці тренінгу у Facebook.

Автор: Гей-альянс Украина

Комментарии
Loading...