Продовжено прийом заявок на участь в тендері для закупівлі послуг аудиторської перевірки діяльності організації

0 165

Всеукраїнська громадська організація "ГЕЙ-АЛЬЯНС УКРАЇНА" (далі – ВГО «ГАУ») оголошує тендер для закупівлі послуг комплексної аудиторської перевірки діяльності організації у 2016 році та аудиторської перевірки діяльності організації в рамках інституціональної підтримки (підготовча стадія), яка здійснювалася за фінансової підтримки Шведського агентства з міжнародного розвитку Sida та Міністерства зовнішніх справ Данії у період 01 січня 2016 року – 31 грудня 2016 року.

Джерело фінансування закупівлі: дана закупівля здійснюється за кошти інституціональної підтримки (підготовча стадія) діяльності ВГО «ГАУ», що надавалася організації за фінансової підтримки Шведського агентства з міжнародного розвитку Sida та Міністерства зовнішніх справ Данії.

Опис позицій щодо закупівлі товарів / технічне завдання для робіт та послуг

1. Комплексна аудиторська перевірка діяльності організації у 2016 році.

Галузі, що мають бути охоплені: національні стандарти бухгалтерського обліку, міжнародні стандарти бухгалтерського обліку, трудове право, цивільне право, господарське право, авторське право, фінансове право, діяльність благодійних та інших неприбуткових організацій.

2. Комплексна аудиторська перевірка діяльності організації в рамках інституціональної підтримки (підготовча стадія), що надавалася організації за фінансової підтримки Шведського агентства з міжнародного розвитку Sida та Міністерства зовнішніх справ Данії у період 01 січня 2016 року – 31 грудня 2016 року.

3. Деталізований опис вимог до аудиторської перевірки надано додатком у Технічному Завданні.

Термін надання послуг

Проведення аудиту: з 06 по 20 лютого 2017 року

Очікуваний результат робіт та послуг та загальні вимоги

1. Перевірка та підтвердження достовірності фінансової звітності, що включає звіт про фінансові результати та баланс у відповідності з Міжнародними стандартами аудиту.

2. Перевірка документообігу в рамках угод/додаткових угод, що виконувались у 2016 році та в рамках інституціональної підтримки (підготовча стадія) діяльності ВГО «ГАУ».

Очікуваний результат робіт та послуг, загальні вимоги, перелік обов’язкових кваліфікаційних вимог і документів можна знайти в Оголошенні про проведення тендеру та Технічному завданні. Документи слід подавати на електронну пошту finance@upogau.org

Кінцевий термін подачі документів для участі у тендері – 29 січня 2017 року до 18.00 за Київським часом.
Всі учасники конкурсу будуть проінформовані про його результати до 31 січня 2017 року до 18.00 за Київським часом*.

За додатковою інформацією прохання звертатися:
Телефон організації +38(044)38-38-266
Віктор Орел +38(098)297-15-50

Автор: Гей-альянс Украина

Комментарии
Loading...