ГАУ оголошує тендер на закупівлю послуг матеріально-технічного супроводу заходів

0 273

Всеукраїнська громадська організація "Гей-альянс Україна" (далі – ВГО «ГАУ») оголошує конкурсні торги на закупівлю послуг з матеріально-технічного супроводу заходів.

Джерело фінансування закупівлі: дана закупівля здійснюється в рамках інституціональної підтримки діяльності ВГО «ГАУ»

Опис позицій до закупівлі товарів / технічне завдання для робіт та послуг

1. Послуги з матеріально-технічного супроводу заходів середнього (до 30 осіб) та малого (до 15 осіб) розмірів Організації у Києві, Одесі, та інших регіонах України, робочих зустрічей, візитів технічної підтримки в Києві та регіонах України. До заходів відносяться робочі зустрічі, тренінги, семінари, прес-конференції, круглі столи тощо. Послуги мають включати в себе: організацію харчування (обіди, вечері, кава-паузи), проживання для учасників, організацію оренди приміщення та обладнання для проведення заходів, забезпечення учасників зустрічей канцтоварами та інші суміжні послуги для забезпечення успішного проведення заходів.  

2. Послуги з матеріально-технічного супроводу заходів великого (від 30 до 300 осіб) розміру Організації у Києві і Одесі. Проведення заходів КиївПрайд та ОдесаПрайд, проведення Національної ЛГБТ-конференції, національних фестивалів тощо. Послуги мають включати в себе організацію харчування (обіди, вечері, кава-паузи), організацію оренди приміщення та обладнання для проведення заходів, проживання для учасників, забезпечення технічних можливостей для проведення виставок, майстер-класів, забезпечення учасників зустрічей канцтоварами та інші суміжні послуги для забезпечення успішного проведення заходів. 

3. Послуги з матеріально-технічного супроводу семінарів, тренінгів, освітніх таборів на території України та за її межами. Послуги мають включати в себе: організацію харчування (обіди, вечері, кава-паузи), організацію оренди приміщення та обладнання для проведення заходів, проживання для учасників, забезпечення технічних можливостей для проведення виставок, майстер-класів, забезпечення учасників зустрічей канцтоварами та інші суміжні послуги для успішного проведення заходів, бронювання та купівлю авіаквитків.

4. Послуги з бронювання проїзних документів для співробітників Організації та учасників заходів, організацію проїзду/трансферу на місце проведення заходів. Послуги мають включати в себе організацію проїзду для співробітників організації та учасників заходів (бронювання та закупівля проїзних документів: авіа, залізничних та автобусних квитків)

Термін постачання товарів, виконання робіт, надання послуг

з 21 березня 2017 року по 31 грудня 2017 року з можливістю подовження за результатами співпраці та з правом перегляду умов договору за ініціативою Організатора тендеру.

Перелік технічних та кваліфікаційних вимог, необхідних документів та правила оформлення тендерної пропозиції зазначені в Оголошенні про проведення процедури закупівлі.

Тендерні пропозиції надсилати на електронну адресу: Sebastian.wolf.gau@gmail.com За додатковою інформацією можна звертатись з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 18.00 за київським часом по телефону: +38(067)-948-86-78 (Себастіан).

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій від учасників: 19 березня 2017 року, до 18 год. 00 хв. за київським часом. Аналіз тендерних пропозицій учасників торгів відбудеться 20 березня 2017 року о 11 год. 00 хв. за київським часом.  

Автор: Гей-альянс Украина

Комментарии
Loading...