Оголошено набір на Школу починаючих активістів і активісток

0 278

В рамках КиївПрайд2016 пройде Школа починаючих активістів і активісток ЛГБТ-руху, яку організує «Гей-альянс Україна» за підтримки МБФ «Альянс громадського здоров’я». Дводенний тренінг відбудется 9 і 10 червня і буде присвячений вивченню інформації та механізмів захисту та підтримки прав людини для ЛГБТ в Україні.

Основною темою першого дня тренінгу буде планування початку активістської діяльності в регіонах. Про те, якою інформацією потрібно володіти на старті, на що звертати увагу в пошуках організацій-партнерів та ініціативних груп, розповість Анастасія Смірнова, програмна менеджерка та адвокаційна експертка ILGA-Europe. Також під час інтерактивної дискусії експерти ILGA-Europe говоритимуть про досвід залучення, спілкування і взаємодії з ЛГБТКІ-союзниками.

10 червня Емі Бішоп, експертка організації OutRight, обговорить з учасницями та учасниками тренінгу методики ефективної адвокації. Докладніше про арт-активізм і публічні креативні протести як інструменти адвокації розповість мисткиня Наомі Лоуренс, яка є спеціалісткою з арт-активізму Контактгрупи “MunichKyevQueer”. Тренінг дозволить учасникам і учасницям розвинути навички комунікації, адвокації, тимбілдингу та організації публічних заходів.

Для участі у конкурсному наборі на Школу починаючих активістів і активісток ЛГБТ-руху необхідно заповнити анкету до 22 травня включно. Учасникам тренінгу компенсують проїзд, проживання та харчування. Також буде можливість компенсації проживання в Києві 11 і 12 червня для участі у заходах КиівПрайду, зокрема у Марші Рівності 12 червня.

Автор: Гей-альянс Украина

Комментарии
Loading...