Анонс відкритих заходів Фестивалю квір-культури “Одеса Прайд 2020”

1 1,073

Заходи “Одеса Прайд 2020” пройдуть з 21 по 30 серпня.

Основна локація: відповідно до карти заходів.

Всі заходи Фестивалю проходять у відкритому форматі, адаптованому до умов карантину, викликаного COVID-19. Для швидкого інформування в разі змін програми стежте за актуальної інформації на наших ресурсах: Одеса Прайд 2020, телеграм-канал “Гей-альянс Україна”.

25 серпня

17:00 – 18:30 одиночна акція “Твоє ставлення має значення”

локація: міський сад.

Захід покликаний привернути увагу одеситів і гостей міста до невирішених, на сьогодні, питань щодо реалізації ц захисту прав людини для представників ЛГБТ-спільнот. Всі охочі зможуть висловити своє ставлення щодо необхідності створення антидискримінаційних законодавчих ініціатив, що дозволять забезпечити рівні права і можливості незалежно від гендерної ідентичності або сексуальної орієнтації.

26 серпня

17:00 – 19:00 Pride info zone – Історії з відкритими обличчями.

локація: біля театру Опери та балету.

Інформаційно-просвітницька кампанія “Історії з відкритими обличчями”. Учасники та учасниці в форматі особистих історій розкажуть, чому важливо проводити  прайд-ходу, і навіщо представни_ці ЛГБТ-спільнот і їх союзники “руху за рівні права” проводять мирні зібрання, та з якими випадками дискримінації вони стикалися.

27 серпня

17:00 – 19:00 “Рушемо з нами! Рушимо до прав!”

локація: поруч з пам’ятником Дюка.

Танцювальний перфоманс відкритого дії. Одесити та гості міста зможуть приєднатись до заходу, та взяти участь в акції з простою умовою: рухатися проти дискримінації, за рівні права, під такт простої музики. Передбачено розіграш призів для учасників і учасниць заходу.

 

28 серпня

12:00 Партнерський захід асоціації “Ліга”

локація: Пушкінська 13.

фотовиставка любові в кольорі. За підтримки ЛГБТ пар м.Миколаїв, будуть представлений праці з першої частини заходу. Волонтерський проєкт – виставка, до 1 вересня,  попередній запис.

17:30-19:00 Презентація плей-бек театру з монологами “Силует”

локація: площа біля оперного театру

Формат заходу: Театральна постановка в форматі плей-бек театру з монологами про стигматизацію, ненависті, і ярликах, що виникають в суспільстві через дискримінацію нерівності та гомофобії.

30 серпня

Час: після обіду Правозахисний публічний захід “крокуємо з нами, все буде прайд”.

локація: приморський бульвар біля Дюка.

Захід пройде у форматі ланцюга — підтримки, з організацією спіч-майданчика. Організатори закликають відмовитися від використання будь-якої символіки яка не стосується прапора України або символіки ЛГБТ спільноти. На акції буде багато підготовлених транспарантів, також у вас буде можливість принести свій.

 

Додаткова інформація

Всі заходи, крім окремо позначених Партнерські, організовані й проводяться Гей-альянс Украина/Gay Aliance Ukraine та QueerHome Odesa  при підтримці RFSL и COC Нідерландів.

1 Comment
  1. […] этом сообщили в ВОО “Гей-альянс Украина” […]

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.